Українка Бежура зупинилася за крок від медалі на Кубку світу з фехтування

Українка Бежура зупинилася за крок від медалі на Кубку світу з фехтування
Фейбі Бежура

Фейбі поступилася у чвертьфіналі турніру

В естонському Таллінні пройшов Кубок світу з фехтування на шпагах серед жінок, у якому взяли участь 203 спортсменки.

Лише трьом українським шпажисткам вдалося пройти в 1/32 фіналу та продовжити виступ на другий день турніру, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

Олена Кривицька та Фейбі Бежура завдяки високому положенню у світовому рейтингу пропустили груповий етап і стартували відразу з 1/32-ої, а Анфіса Почкалова завершила груповий раунд з усіма перемогами і також потрапила в основну сітку змагань.

У турі прямого вибування першою зброю склала Почкалова, яка на стадії 1/32 фіналу не впоралася з представницею Польщі (8:15).

Слідом за Почкаловою з боротьби вибула Кривицька, яка спочатку не без проблем здобула перемогу над австрійською шпажисткою (15:14), а далі програла росіянці Олені Комаровій (8:15).

Найдалі з усіх зуміла пробитися Бежура. В 1/32 турнірної таблиці українка розібралася з угоркою (15:7), після поквиталася з кривдницею Почкалової (12:9), а у 1/8 фіналу здобула впевнену перемогу над дворазовою чемпіонкою світу та срібним призером Олімпійських ігор-2016 Росселлою Фіамінго (15:9).

У чвертьфіналі українську шпажистку зупинила перший номер рейтингу FIE Юлія Бєляєва з Естонії. Поєдинок закінчився на користь господині доріжок з рахунком 15:12.

Таким чином Бежура фінішувала на п'ятому місці у підсумковому заліку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: