Віце-президент «Карпат»: Хочете, щоб не було клубу, то приїжджайте до Львова і скажіть це

Віце-президент «Карпат»: Хочете, щоб не було клубу, то приїжджайте до Львова і скажіть це
Олег Смалійчук. Фото ФК «Карпати»

Представник львівського клубу різко висловився після рішення ФФУ про зняття шести очок

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ позбавив львівські «Карпати» шести балів у турнірній таблиці чемпіонату України.

Усе через повторне звернення львівського клубу до Франківського районного суду міста Львова з вимогою до ФФУ скасувати рішення палати суперечок від 2014 року, яке зобов'язало львів'ян виплатити заробітну плату колишньому півзахиснику «Карпат» Володимиру Гудимі.

Також КДК ФФУ вимагає від львів'ян забрати свою заяву, інформує footballua.tv.

Як розповів Ігор Грищенко, відповідальний секретар КДК ФФУ, справа розглядалася майже протягом години.

«На засіданні були присутні віце-президент «Карпат», адвокат Гудими, телефонним зв'язком сам футболіст також брав участь в дискусії. За результатами засідання було прийнято рішення про позбавлення «Карпат» шести турнірних очок, але львів'яни зможуть оскаржити його в апеляційному порядку», - сказав він.

«Три або чотири рази ми дозволяли сторонам знайти компроміс і підписати мирову угоду. З огляду на те, що вони не змогли цього зробити, ми були змушені приймати певні рішення», - додав він.

Позицію «Карпат» з приводу такого рішення КДК озвучив віце-президент львівського клубу Олег Смалійчук.

«На мою думку, компроміс відбувається тоді, коли обидві сторони йдуть на поступки. Поки я не бачу жодних кроків з їхнього боку. Якщо вони хочуть загнати наш клуб у рамки або обмеження, то ми так далеко не доїдемо. Ми вже дійшли до того, що у нас на матчі УПЛ приходить 84 вболівальника», - зауважив він.

«Хочете, щоб не було «Карпат», то приїжджайте до Львова і скажіть про це. Думаю, що не треба зараз махати шашками або кулаками. Треба сісти, нормально домовитися і скоріше забути про цей інцидент», - підсумував він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: