Юлія Єлістратова здобула бронзу фінального етапу Кубку Європи

Юлія Єлістратова здобула бронзу фінального етапу Кубку Європи
Юлія Єлістратова (справа)

Українська триатлетка фінішувала третьою на Мадейрі

Феєрія від Юлії Єлістратової має своє продовження – після більш ніж вдалих виступів за океаном, найсильніша триатлетка України взяла медаль і на європейському континенті.

Лідер збірної видала цілу серію вдалих результатів, останній з яких – бронзова медаль фінального етапу Кубку Європи на португальському архіпелазі Мадейра, інформує офіційний сайт Федерації триатлону України.

Туди житомирянка прибула в статусі новоспеченої переможниці етапу Кубку світу у Салінасі (Еквадор), тож її небезпідставно вважали однією з претенденток на нагороди.

Однак цього разу нашій співвітчизниці не все вдалося – у першу чергу на велосегменті. Показавши цілком пристойне плавання та фірмовий найкращий серед усіх учасниць біг, Юля дещо втратила позиції впродовж другого виду.

Однак, блискавична бігова швидкість таки дозволила їй потрапити у призи, і вона лише долями секунди поступилася срібній призерці змагань Лєні Мейснер (Німеччина) – час 57:05.

Загалом, жовтень дозволив Єлістратовій не лише зібрати рясний медальний врожай, а також і піднятися у рейтингах. Так, у табелі ITU World Rankings прима українського триатлону втрималася в межах топ-50 (48-е місце), тоді як в олімпійській класифікації Єлістратова з 50-го місця піднялася на 35-те.

Таким чином, Юлія цілком і повністю може претендувати на умовну номінацію «прогрес місяця» у світовому триатлоні. Лише за останні кілька тижнів вона піднялася на 15 пунктів олімпійського рейтингу, чим не може похвалитися жодна з її опоненток.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: