Юрій Вернидуб: Друга частина УПЛ - це знущання над футболом

Юрій Вернидуб: Друга частина УПЛ - це знущання над футболом
Юрій Вернидуб

Тренера «Зорі» засмутила ситуація з графіком початку другої частини УПЛ

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб прокоментував ситуацію з другою частиною української Прем’єр-ліги, висловивши своє невдоволення.

Вернидуб не розуміє, чому друга половина сезону в Україні розпочинається в останній місяць зими.

«Чи нормально починати другу частину УПЛ в лютому? Це знущання над футболом. Так, я розумію, що треба було звужувати рамки через чемпіонат світу і вимоги ФІФА. Але чому не грати два тури в тиждень тоді, коли це дозволяє міжнародний графік, а головне – погода в нашій країні. В Англії грають і не скиглять, хоча там, звичайно, інфраструктура інша. Але компроміс можна знаходити. Ось ми зіграли з «Атлетіком» заключний матч у четвер, а «Шахтар» в середу з «Ман Сіті», і я не скажу, що обидві команди в неділю ходили полем», - заявив він.

Також наставник «Зорі» розказав про свої плани на найближче майбутнє.

«Мої гравці часто кажуть, що їм подобається в такому режимі – краще тільки передматчеве тренування і відразу матч. До речі, про Англію. На зимові свята планую поїхати туди днів на десять, якраз подивитися їхні матчі, які граються через два дні на третій. Подивлюсь, поспілкуюся з тренерами АПЛ. Цікаво, чому вони можуть це тягнути, а ми ні», – сказав Вернидуб в інтерв'ю Sport Arena.

Нагадаємо, що в першому після зимової перерви матчі УПЛ «Зоря» на виїзді зіграє проти «Карпат». Базовий день початку гри – 17 лютого.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: