Зіркова спортсменка вважає коронавірус божою карою за «гріхи» перед Росією

Зіркова спортсменка вважає коронавірус божою карою за «гріхи» перед Росією
Хоркіна дала вичерпну аналітику

Абсолютно дика заява від представниці країни-окупанта

Дворазова Олімпійська чемпіонка і нинішній депутат держдуми Росії Світлана Хоркіна вважає, що Олімпіаду перенесли через те, що раніше хтось нібито образив Росію.

Росія через викриту масштабну систему допінгу, впроваджену державою, отримала жорсткий бан від МОК й позбавлена права демонструвати свій прапор. Легендарна спортсменка вважає покарання несправедливим. Й саме тому, на думку Хоркіної, на світ було наслано пандемію коронавірусу.

«На мій погляд, це все сталося, тому що не можна було ображати Росію, в тому числі і наших спортсменів. Адже не дарма в нашому гімні співається, що нашу землю зберігає Бог. Зараз розноситься така серйозна і смертельна гидота по всьому світу, але не треба було влаштовувати ці політичні пересмикування. І на мій погляд, це якесь боже покарання. А Росія як і раніше готова всім допомагати, тому що розуміємо, що немає нічого сильнішого, ніж всім разом боротися за все хороше: дружбу, дітей, хорошу економіку», - заявила Хоркіна.

В принципі, така заява вже дає привід перевірити людину на вживання заборнених препаратів, а також підтверджує факт, що більшості спортсменів краще займатись своєю справою. Бажано, без застосування допінгу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: