Богдан Бондаренко пропустить літній сезон-2018/19 і не виступить на чемпіонаті Європи в Берліні (відео)

Богдан Бондаренко пропустить літній сезон-2018/19 і не виступить на чемпіонаті Європи в Берліні (відео)
Богдан Бондаренко

Рішення пропустити сезон Бондаренко прийняв нещодавно

Бронзовий призер Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Богдан Бондаренко пропустить літній сезон-2018/2019 і не виступить на чемпіонаті Європи в Берліні.

Стрибун у висоту приїхав на чемпіонат України з легкої атлетики в Луцьк в якості почесного гостя.

На спеціально скликаній конференції спортсмен заявив, що готувався в цьому році вийти в сектор, однак через отриману травму коліна не встиг до кінця відновитися.

«Ми готувалися на 2018 рік, хотіли виступати на чемпіонаті Європи. Але через травму коліна, яка почала турбувати ще в минулому році в Лондоні, довелося робити операцію, яка не повинна була вибити на довгий період часу. Але, в підсумку, реабілітація затягнулася, не було зроблено того обсягу роботи, який необхідний для демонстрації високих результатів», - заявив він.

«Тому, порадившись з лікарями, тренерами було прийнято рішення пропустити цей сезон заради високої мети, заради підготовки до чемпіонату світу в Досі в наступному році. Він буде проходити в нестандартні терміни - в жовтні місяці, і на ньому можна буде показати високі результати, якщо правильно підготуватися. Ну і перша, основна мета - це Олімпійські ігри в Токіо. Мрія про золоту нагороду залишилася», - підкреслив Бондаренко.

Зазначимо, що рішення пропустити сезон Бондаренко прийняв нещодавно. До останнього моменту спортсмен планував взяти участь в чемпіонаті України і Європи, проте в кінцевому підсумку вирішив відмовитися від змагань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: