Дабл-дабл українця Михайлюка допоміг «Канзасу» вийти у Фінал чотирьох NCAA (відео)

Дабл-дабл українця Михайлюка допоміг «Канзасу» вийти у Фінал чотирьох NCAA (відео)
Святослав Михайлюк. Фото: NCAA

Святослав зумів вписати своє ім’я в історію «Канзасу» як кращий снайпер в одному сезоні за історію програми

Вихованець «Черкаських Мавп» та свінгмен «Канзас Джейхоукс» провів найкращий матч в заокеанській кар’єрі та вивів свою команду до Фіналу чотирьох «Березневого шаленства».

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

У неймовірно рівному матчі «Канзас» переміг «Дюк» в овертаймі з рахунком 85:81.

Михайлюк не став найрезультативнішим у переможному матчі, проте переоцінити вклад українця в цю звитягу надзвичайно важко.

Саме наш баскетболіст за 20 секунд до завершення основного часу, при дефіциті в три очки, реалізував неймовірно важливий триочковий кидок яким і перевів гру у овертайм.

Також Михайлюк надпродуктивно відпрацював у захисті, адже саме українцю вдалося вдало закрити потенційного другого номеру драфту 2018 – Марвіна Баглі.

У матчі проти «Блу Девілз» українець зробив свій перший за чотири роки дабл-дабл у формі «Джейхоукс» – 11 очок, 10 підбирань, 5 асистів, 1 перехоплення та 1 блок-шот.

Також в цій грі Святослав зумів вписати своє ім’я в історію «Канзасу» як кращий снайпер в одному сезоні за історію програми, адже ще до цієї гри черкасець реалізував 111 триочкових за сезон та ділив перше місце з Террі Брауном, проте вже на перших хвилинах матчу проти «Дюку» Святослав реалізував влучний дальній та став рекордсменом «Канзасу».

Півфінальний матч «Березневого шаленства» команда Біла Селфа зіграє 1 квітня о 4:49 проти свого минулорічного кривдника у 1/4 фіналу – «Вілланови».

Гра відбудеться у Сан-Антоніо на арені «Аламодом». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: