«Вест Гем» Ярмоленка вдома програв «Тотенгему»

«Вест Гем» Ярмоленка вдома програв «Тотенгему»
Андрій Ярмоленко. Фото ФК «Вест Гем»

Сам Андрій у середині першого тайму отримав травму і був замінений

За перші чотири хвилини команди обмінялись моментами своїх форвардів. Кейн пробив у зовнішню сітку, а Арнаутович перевірив Льоріса на найсильнішим ударом.

Ярмоленко міг скористатись вільним простором на правому фланзі, але навісний пас Андрія привів лише до кутового. Лукас Моура ліктем розбив до крові обличчя Сабалети. Захисник «Вест Гема» на декілька хвилин залишив поле і навіть змушений був міняти закривавлені труси, але суддя проігнорував епізод.

Господарі на деякий час перехопили ініціативу, але позиційні атаки не проходили так само, як і контрвипади. Кейна майже вивели віч-на-віч з Фабіанськи, але відчайдушний ривок і підкат Діопа врятував «молотів» від великих неприємностей. Андерсон і Ярмоленко ніяк не могли намацати свою гру – у перші 30 хвилин матчу найгірші гравці у складі обох команд за версією Whoscored.

Українець нарешті вибухнув на 37-й хвилині. Ярмоленко перебрався на лівий фланг, отримав пас на швидкості, відав під удар Снодграсу – заблокували. Після подачі кутового Андрій отримав важку травму. Екс-динамівець, намагаючись зіграти на добиванні, погано поставив обидві ноги і впав на газон, скорчившись від болю. Вимушена заміна. Ярмоленко навіть не зміг піднятись на ноги.

На додаток, «Вест Гем» ще й пропустив гол у роздягальню. Сіссоко «знищив» Андресона на фланзі, а Ламела головою кивнув м'яч у ворота. У компенсований час Фабіанськи врятував господарів подвійним сейвом.

Цей гол виявився переможним, адже як не намагався Арнаутович та його партнери змінити ситуацію на полі, у другому таймі голів забито не було.

Чемпіонат Англії з футболу

Матч 9-го туру

«Вест Гем» – «Тоттенгем» – 0:1

Гол: Ламела, 44.

«Тоттенгем» вчетверте поспіль переміг в АПЛ і зрівнявся за очками з віце-лідером «Челсі» (по 21). Команда Ярмоленка посідає 15 місце.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: