Коронавірус «наздогнав» Паризький автосалон

Коронавірус «наздогнав» Паризький автосалон
Паризький автосалон 2019

Паризький автосалон скасовано через коронавірус

Організатори Паризького автосалону оголосили про часткове скасування заходу. Традиційних стендів виробників цього року не буде, але інші активності, на кшталт саміту з екологічної мобільності, ще можуть відбутися.

Передбачалося, що моторшоу пройде з 1 по 11 жовтня 2020 року.

Рішення про скасування основної експозиції прийнято через пандемію коронавирусной інфекції COVID-19.

Організатори порахували, що в умовах закриття підприємств і шоурумів дилерських центрів, найбільш правильним рішенням буде відмовитися від проведення виставки. Проте надія провести моторшоу ще жевріє – організатори шукають альтернативні можливості.

Раніше через пандемію скасували Північноамериканський міжнародний автосалон, а майданчик, де він повинен був пройти, вирішили переобладнати під тимчасовий госпіталь.

Крім того, перенесені виставки в Китаї, Женеві та Нью-Йорку. Визначитися з Московським автосалоном повинні до кінця квітня.

Раніше німецька компанія BMW з 18 березня припинила виробництво автомобілів на своїх європейських заводах. Про це повідомив голова правління BMW Олівер Ципсе, пише німецька преса.

«Відсьогодні ми закриваємо наші європейські автозаводи та завод у Росслині (передмістя Преторії — ред.) в Південній Африці. Плануємо, що перерва у виробництві триватиме до 19 квітня», — сказав він.

У компанії вважають, що через пандемію коронавірусу попит на їхні автомобілі значно впаде.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: