Porsche готує новий електромобіль

Porsche готує новий електромобіль
Porsche Macan

Для цього німецька компанія розробляє спеціальну платформу

Porsche у співпраці з Audi розробляє нову електричну платформу для виробництва електромобілів. Ця платформа стане основою для електричної версії компактного кросовера Porsche Macan. Однак це не буде єдина модель, створена на її базі.

Очікується, що виробництво нової повністю електричної моделі Macan почнеться в кінці 2022 року. Але не виключені й більш пізні терміни початку виробництва.

Ймовірно, також автомобілі Porsche Boxster і Cayman незабаром з'являться на ринку в повністю електричних версіях, але остаточне рішення ще не прийнято.

Виробництво інших моделей на основі нової платформи також розглядається. Фокус платформи не обмежиться виключно B-сегментом і копіюванням актуальних моделей. Наприклад, кросовер в С-сегменті також має потенціал, однак такі рішення ще в процесі прийняття.

У планах Porsche до 2030 року пропонувати транспортні засоби з двигунами внутрішнього згоряння паралельно з переходом на повністю електричні моделі.

Першим електричним автомобілем Porsche став Taycan. Всього для українського ринку протягом 2020 року будуть доступні 73 автомобілі. Всі електрокари вже продані.

Джерело: 24tv.ua.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: