Виробник суперкарів почав робити медичні маски

Виробник суперкарів почав робити медичні маски
Завод Lamborghini

Lamborghini почала виробляти медичні маски

Італійський виробник люксових спорткарів Lamborghini почала виробляти захисні маски через пандемію COVID-19.

Компанія переобладнала частину заводу в Італії, щоб виготовляти хірургічні маски для лікарні в Болоньї, яка бере участь в боротьбі з пандемією коронавірусу.

«Вважаю, що у екстреній ситуації ми зобов'язані внести конкретний внесок у загальну справу. Ми переможемо в цій битві разом, працюючи разом, підтримуючи тих, хто знаходиться на передньому краї боротьби з цією пандемією кожен день», - заявив президент Lamborghini Стефано Доменікалі.

Раніше про готовність надати допомогу у боротьбі з вірусом оголосила Tesla.

Глава компанії Ілон Маск заявив, що заводи компанії можуть розпочати виробництво апаратів для штучної вентиляції легенів, якщо виникне така необхідність. Про це Маск написав на своїй сторінці у Twitter.

«Ми готові виробляти апарати штучної вентиляції легенів, якщо спостерігатиметься їх нестача», – зазначив керівник Tesla. Так він відповів одному з підписників на прохання переобладнати фабрику Tesla для виготовлення апаратів для вентиляції.

Маск також додав, що Tesla виготовляє автомобілі зі складними системами, SpaceX робить космічні апарати із системами життєзабезпечення, тому апарати для штучної вентиляції не є складними у виробництві, але не можуть бути вироблені миттєво.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: