Гурт Gogol Bordello виступив на підтримку прикордонників (відео)

Гурт Gogol Bordello виступив на підтримку прикордонників (відео)
Американський гурт Gogol Bordello виступив на підтримку Держприкордонслужби
фото: ДПСУ

Фронтмен гурту побував на державному кордоні, де записав кілька своїх пісень

Американський інтернаціональний панк-рок-гурт Gogol Bordello, 24 серпня, зіграв для українських прикордонників. Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

Варто зауважити, що фронтмен гурту Євген Гудзь – родом з України. Відомий співак від самого початку повномасштабної війни активно підтримує свою Батьківщину та український народ. Під час візиту до України Євген Гудзь побував на державному кордоні, де записав кілька своїх пісень, і виступив разом з ансамблем Державної прикордонної служби України.

«Ось. Саме там, де я маю бути. Правильне місце в правильний час», – прокоментував свій візит в Україну Євген Гудзь.

Також фронтмен американського гурту Gogol Bordello повідомив, що і надалі продовжить збирати допомогу для України, в тому числі для Держприкордонслужби, військовослужбовці якої 24 лютого першими зустріли ворога, що прийшов з повномасштабною війною.

Нагадаємо, дитяча письменниця та громадська активістка Лариса Ніцой відреагувала на концерти, які влаштовують зірки шоубізу з російськомовними репертуарами для бійців ЗСУ. За її словами, наслідком таких відвідин є «отруєння і загострення «мовної шизофренії».

Додамо, Ірина Білик, Олег Скрипка та Асія Ахат проводять благодійний тур у США

Читайте також: Артисти, які ведуть підривну діяльність в ЗСУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: