Лариса Ніцой Письменниця

Артисти, які ведуть підривну діяльність в ЗСУ

Мовою ЗСУ є лише українська мова
фото: ЗСУ

Путін і московія хочуть, щоб український простір був зросійщений

Українські зросійщені зірки відвідали воїнів ЗСУ – і в тих одразу загострення. То там то сям виринає: «Ми здєсь защіщаєм Украіну і, когда вєрньомся к мірной жізні, імєєм право на русскій язик і русскую культуру в Украінє».

Вважаю діяльність зросійщених зірок – підривною, і такою, що шкодить інтересам України. Вони вселяють в зросійщених воїнів упевненість у правоті свого зросійщення. Які, замість позбуватися зросійщення, хочуть і далі зросійщувати й отруювати навколо себе український простір.

Путін і московія так само хочуть, щоб український простір був зросійщений. То виходить, деякі захисники, воюючи з московією, водночас хочуть того самого, що й московія з пуйлом – панування московського простору в Україні. То за що вони воюють?

Зросійщені зірки своєю російською мовою під час виступів та спілкування викликають загострення мовної шизофренії у наших захисників.

Цим скріншотом Лариса Ніцой проілюструвала свій пост
Цим скріншотом Лариса Ніцой проілюструвала свій пост
скріншот з сайту

Прошу пана Валерія Залужного, нашого Головнокомандувача, до якого ставлюся з глибокою повагою, наголосити нашим зіркам шоубізу, та поставити умову: при відвідуванні бойових позицій з концертами та під час спілкування з захисниками, здійснювати це винятково державною мовою. Вселяючи таким чином собі й захисникам думку та розуміння, що Україна буде міцною лише Українською. Бо інакше Україну продовжуватиме роз'їдати корозія руского міра.

Принагідно, щоб уникнути дискусій, нагадую всім читачам, згідно з чинним законом про Збройні сили України, ст.13, мовою ЗСУ є УКРАЇНСЬКА мова. Крапка.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: