Податківці й митники провели яскраву акцію на підтримку Олега Сенцова (відео)

Податківці й митники провели яскраву акцію на підтримку Олега Сенцова (відео)

В Одесі близько 600 співробітників служби вишикувалися буквами Free Sentsov, тримаючи у руках таблички з вимогою звільнити політв’язня

Співробітники ДФС провели акцію на підтримку режисера Олега Сенцова, який наразі голодує в російській в'язниці. Відповідне відео опублікував в.о. Голови ДФС Мирослав Продан.

«Співробітники ДФС виступили з ініціативою провести акцію на підтримку Сенцова. Я підтримав цю ідею.

Під час нещодавньої Спартакіади в Одесі близько 600 співробітників служби вишикувалися буквами Free Sentsov, тримаючи у руках таблички з вимогою звільнити політв’язня. Це було вражаюче видовище. Колеги, я вами пишаюся!», - прокоментував відео Мирослав Продан.

Нагадаємо, український політв'язень Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою відпустити всіх українців, утримуваних у Росії. На його підтримку пройшли ряд акцій в Україні та світі.

28 травня у Федеральній службі виконання покарань Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу заявили, що Сенцов погодився отримувати підтримуючу терапію.

9 червня стало відомо про розмову Петра Порошенка із Володимиром Путіним, яка стосувалася політв’язнів. Було домовлено, що найближчим часом уповноважені з прав людини обох країн відвідують ув'язнених.


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: