Пропагандисти шоковані тим, які подарунки окупанти лишили в Балаклії (відео)

Пропагандисти шоковані тим, які подарунки окупанти лишили в Балаклії (відео)
Росіяни почали демілітарізацію з власних збройних сил
скріншот з відео

Рашисти так швидко тікали з Харківщини, що забули майже всі свої речі

Проросійський пропагандист Анатолій Шарій виклав відео українських військових, які розглядають зброю та бойові комплекти, залишені окупантами при втечі з Харківської області.

«Балаклія. Залишені боєприпаси та зброя. Мені просто цікаво – це офіційний ленд-ліз від Міноборони РФ чи реально можна було ось так тупо все покидати?», – здивовано питає Шарій.

Ще більше ворожої техніки, яка дісталась нам у вигляді трофеїв, показали бійці батальйону «Карпатська Січ». Вони забрали у московитів «трохи» бронетехніки. На відео лише маленька частина трофеїв.

Нагадаємо, телеведучий Дмитро Комаров на своїй сторінці в соцмережі опубліковав фоторепортаж, який зняв, відвідавши кілька міст на Харківщині, які були звільнені від російських окупантів. Світлини були зроблені у Балаклії та Куп'янську.

А кремлівський пропагандист Володимир Соловйов у розмові із Олександром Ходаковським, командир батальйону «Восток», закликав рострілювати усіх дезертирів в складі армії окупантів.

Відзначимо, що пропагандисти РФ у Telegram-каналах окупованого Криму поширюють фейки про начебто вчинені «звірства» українських військових на звільнених територіях Харківщини. Окупанти прагнуть залякати кримчан, щоб ті боялися повернення півострова Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: