Соловйов в істериці вимагає розстрілювати російських військових (відео)

Соловйов в істериці вимагає розстрілювати російських військових (відео)
Соловйов взяв коментар у командира бойовиків балальйону «Восток»
скріншот з відео

Кремль продовжує знімати з себе відповідальність за провали в Україні

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов у розмові із Олександром Ходаковським, командир батальйону «Восток», закликав рострілювати усіх дезертирів в складі армії окупантів.

«Ми говоримо про двохсотих і трьохсотих, але іноді доводиться говорити про п'ятисотих, так званих обіс***ся. Наче люди й вибрали служити батьківщині, але лише у випадку, якщо навколо не стріляють», – обурився пропагандист, сидячі у безпеці у власній телестудії.

За його словами, настав час повернутись до воєнно-польових судів, де за втечу з поля боя будуть розстрілювати.

«Я цю тему порушую вже давно. Я розумію, що вона політизована, але треба вже ухвалювати якісь рішення щодо статусу та адаптувати наше законодавство під цей статус СВО. Потрібно зробити поправки. Я так скажу, коли не працює висока мотивація, чи працює дисципліна. Без твердих заходів дисципліна не наводиться», – переконує Соловйов.

Нагадаємо, пропагандисти РФ у Telegram-каналах окупованого Криму поширюють фейки про начебто вчинені «звірства» українських військових на звільнених територіях Харківщини. Окупанти прагнуть залякати кримчан, щоб ті боялися повернення півострова Україні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: