Журналісти увірвалися до величезної квартири нардепа Заліщук і застали там... ремонт

Журналісти увірвалися до величезної квартири нардепа Заліщук і застали там... ремонт
facebook.com/dubinskyi

Нардеп Світлана Заліщук привернула до себе увагу інформацією про володіння квартирою в центрі столиці, площа якої становить майже 160 кв м

Чергова квартирна несподіванка викликала резонанс у суспільстві. Цього разу мова йдеться про квартири нардепа від БПП Світлани Заліщук. Одна з них розташована в серці столиці на Софіївській площі, там наразі йде ремонт, а друга, в якій нині і мешкає Світлана, біля київського цирку.

Інтерес до теми нерухомості Світалани виник навколо відомостей щодо року, коли була куплена квартира на Софіївській, та щодо коментарів самої Світлани Заліщук.

Необхідно зазначити, що в процесі підготовки сюжету, поруч з квартирою Заліщук журналісти зустріли невідомого молодого смуглявого чоловіка, який відмовився представитися.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що народний депутат Світлана Заліщук придбала в 2014 році квартиру в Києві. Площа квартири становить понад 150 кв м, а вартість перевищує 10 млн грн.

У свою чергу Світлана Заліщук прокоментувала покупку квартири, і розповіла, що купили квартиру в 2014 році разом з цивільним чоловіком, дипломатом Мортеном Енбергом. Для такої покупки чоловік начебто продав свою квартиру в Стокгольмі, оскільки вирішив переїхати жити в Україну. Заліщук зазначила, що на момент покупки квартири вона не була політиком або держслужбовцем.

218d1c5e61d7683a2d205ce493d1a0b2Мортен Енберг


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: