У Росії вибухнула і загорілась одна з найбільших рік (фото, відео)

У Росії вибухнула і загорілась одна з найбільших рік (фото, відео)
Ймовірно, загорілась нафта з нафтопроводу на дня річки
Річка Об загорілася під Нижньовартовськом. Про це повідомляє Telegram-канал «Підйом».
Очевидці повідомили, що спершу в районі НП стався вибух, потім частину річища охопило полум'я.
Екологи поки що не з'ясували, чий саме нафтопровід став причиною пожежіЕкологи поки що не з'ясували, чий саме нафтопровід став причиною пожежі
Імовірно, причиною стала аварія на підводному нафтопроводі. Місцеві мешканці кажуть, що запах нафти в районі аварії відчувався вже давно. Зараз площа пожежі складає близько 700 квадратних метрів.
Керівник Росприроднагляду регіону Сергій Пікун розповів, що в заплаві річки Обі стався розлив нафтопродуктів. За його словами, в тому місці проходять дві труби різних компаній, і зараз фахівці встановлюють, яка з них стала причиною аварії. У свою чергу представник АТ «Сібуртюменьгаз» уточнив, що інцидент стався на підводному переході через Об продуктопроводу Нижневартовский ГПЗ – Південно-Баликскій ГПЗ, передає РБК.
Повідомляється про одного потерпілого внаслідок надзвичайної події.
Раніше стало відомо про масштабну екологічну катастрофу з розливом нафтопродуктів у російському місті Норильськ. Винуватцю пригоди – компанії «Норнікель», що належить самому багатому росіянину Володимиру Потаніну, тоді довелось сплатити найбільший в історії Росії екологічний штраф в 146 млрд рублів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: