Загарбник зізнався, що у них армія збоченців (відео)

Загарбник зізнався, що у них армія збоченців (відео)
Росіяни навіть не соромляться своїх нелюдських нахилів
скріншот з відео

Окупантів збуджують вбивства цивільного населення

В мережу потрапило відео з розмовою російських окупантів, які зробили страшне зізнання, яке пояснює, чому вони чинять такі жахливі злочини в Україні.

Один з окупантів, Євген Рассказов, на позивний «Топаз» (не плутати з учасником Антимайданів, – ред.) зізнається, що відчуває сексуальне збудження від вбивства українців.

«Коли людина їде на війну – це ж статевий потяг. Це приблизно як бабу хотіти. Коли ти вбиваєш порося – всі розуміють кого я називаю поросям – ти ж смакуєш, що у нього дружина вдовою залишилася. Ти смакуєш як вони ридають всією родиною, як він приїде додому в труні. І ерекція ж з'являється!» – каже він.

Нагадаємо, у понеділок, 22 серпня, близько 4 години ранку у тимчасово окупованому Донецьку почали лунати вибухи. Вибухи прогриміли в Пролетарському районі Донецька. Місцеві мешканці, заявили, що палає склад боєприпасів.

21 серпня на світанку вибухнув склад боєприпасів у тимчасово окупованій Горлівці.

Також українські військові знищили склад з російськими боєприпасами в Каховці,  а також підтвердили ураження двох мостів на півдні.

Додамо, за даними Генштабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну знищено приблизно 45 550 рашистів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: