Поліцейські затримали двох підозрюваних у пограбуванні вінничанки

Поліцейські затримали двох підозрюваних у пограбуванні вінничанки

Правоохоронці затримали двох правопорушників, причетних до пограбування 43-річної вінничанки. Зловмисники відібрали у потерпілої рюкзак, в якому знаходились особисті речі та гроші

Близько 04.30 години, 4 лютого, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від  жительки обласного центру про те, що по проспекті Коцюбинського   її пограбували двоє невідомих чоловіків. Зловмисники відібрали у вінничанки рюкзак, в якому знаходились планшет «Nomi»,  навушники та гроші в сумі 300 гривень.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

На розшук та затримання правопорушників орієнтували усі пересувні наряди  поліції, що несли службу  у місті.

Під час  патрулювання вулиці Коцюбинського працівники управління патрульної поліції  помітили осіб,  схожих на розшукуваних зловмисників.  Поліцейські оперативно затримали правопорушників та викликали слідчо-оперативну групу Київського відділення поліції.

 

Зловмисниками виявилися 36-річний житель м. Могилів-Подільський  та 17-річний вінничанин. Старший з них неодноразово судимий за  крадіжки.

Підозрюваних  затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про оголошення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу на період слідства.

Відібрані у потерпілої речі вилучені.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення зловмиснику загрожує покарання - до 6 років ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: