Театралізоване дійство влаштовує Подільський зоопарк на Івана Купала

Театралізоване дійство влаштовує Подільський зоопарк на Івана Купала

Захід розрахований на різні вікові групи та інтереси

Відчути магію найдавнішого слов’янського свята Івана Купала вінничани та гості міста зможуть, відвідавши театралізоване дійство «Як на Івана, як на Купала», яке 7липня вже традиційно влаштує на своїй території Подільський зоопарк.

У відвідувачів зоопарку буде нагода особисто познайомитися із директором закладу Євгенієм Ткачиком, який знає все про мешканців вінницького звіринцю. 

Розважальна програма свята розпочнеться з театралізованої вистави «Свято Івана Купала» за участю Русалоньки, Водяного і чортів. 

Захід розрахований на різні вікові групи та інтереси. Тож, всі гості свята зможуть взяти участь у різноманітних конкурсах та програмах. 

На Івана Купала малечу розважатимуть улюблені аніматори. Додасть святкового настрою і виступ шоу-балету «Екстрім».  Доповнить феєрію і популярне серед вінничан шоу мильних бульбашок.  

Вже традиційно у програмі свята урочисте прибирання купальського дерева Марени, майстер-клас із плетіння вінків та конкурс на найкращий віночок.

Наприкінці свята дівчата загадуватимуть бажання та пускатимуть на воду власноруч виготовлені віночки. 

Сюрприз для гостів приготувала цього разу і Солоха.

Ну, яке ж українське свято без частування? На Івана Купала Подільський зоопарк пригощатиме варениками з вишнями. Після чого найсміливіші учасники дійства зможуть пройти обряд очищення вогнем та стрибнути через купальське вогнище.

Перестрибуватиме через «вогнище» і малеча. Втім, зробити це зможуть лише відчайдухи, бо «палатиме» воно з кропиви.

Святкова програма триватиме з 14 до 19 години вечора. 

Керівництво Подільського зоопарку прийняло рішення запровадити традицію і  відзначати свято Івана Купала під гаслом «Як на Івана, як на Купала» щороку. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: