У Вінниці за добу розшукали двох втікачок

У Вінниці за добу розшукали двох втікачок

Працівники поліції розшукали та повернули додому двох неповнолітніх дівчат віком 16 та 17 років

9 січня близько 21.00 години до поліції звернувся батько  16-річної вінничанки. Чоловік повідомив, що після чергової сварки  донька  пішла з дому. Поліцейські розшукали дівчину сьогодні на одній з вулиць міста. Дівчинка  не хотіла повертатися додому.

Ще одну втікачку, 17- річну жительку села Селище Літинського району,  розшукали сьогодні, близько 11 години ранку. Дівчина провела ніч в недобудові, яка розташована на території села. За словами розшукуваної, вона пішла з дому через надмірний контроль батьків  та прагнення самостійного життя.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції Головного управління Нацполіції Вінниччини Людмила Кузнєцова, на пошук дітей задіяли особовий склад територіальної  поліції та працівників ювенальної превенції обласного главку. Поліцейські вжили всі оперативно-розшукові заходи на пошуки дітей. Правоохоронці перевіряли громадські заклади, вокзали , опитали друзів та рідних зниклих дівчат.

Поліцейські поспілкувались з батьками та дівчатами, пояснили про негативні наслідки, до яких можуть призвести такі вчинки.

Батьків розшукуваних   притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виконання дітей), за що передбачений штраф в розмірі 850 гривень.

Шановні батьки! Приділяйте більше уваги вихованню своїх дітей, цікавтесь  їх дозвіллям, де і з ким  вони проводять час. Пам’ятайте, що лише довірливі стосунки, взаємоповага і постійне спілкування з вашими  дітьми допоможуть вам уникнути конфліктів та вбережуть дітей від необдуманих вчинків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: