У Києві викрито наркогрупу, до складу якої входило дев’ять осіб

У Києві викрито наркогрупу, до складу якої входило дев’ять осіб
У зловмисників вилучено поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору
Фото: Прокуратура Києва

Правоохоронцями проведено 10 обшуків за місцем проживання фігурантів провадження

Столичними правоохоронцями викрито та припинено діяльність наркогрупи, яка організувала незаконне виготовлення, зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин на території Києва. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

9 січня в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 307 КК України, правоохоронцями проведено 10 обшуків за місцем проживання фігурантів провадження.

«Під час слідчих дій у зловмисників виявлено та вилучено подрібнену речовину зеленого кольору рослинного походження (канабіс), рослини канабісу та приладдя для його вирощування, поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору масою близько 500 грамів та гранульовану речовину жовтого кольору, прекурсори, лабораторний посуд та приладдя для виготовлення психотропних речовин, комп’ютери, мобільні телефони, банківські картки та грошові кошти у сумі 256 тис. гривень та понад 14 тис. доларів США», - йдеться у повідомленні.

Крім того, у одного із зловмисників було виявлено та вилучено предмет, схожий на бойову гранату Ф-1.

Наразі 9 осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їм готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 КК України.

Слідчі дії тривають. Встановлюються інші особи, причетні до вчинення вказаного злочину.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: