Економіка чи епідемія. Лукашенко розказав, що важливіше

Економіка чи епідемія. Лукашенко розказав, що важливіше

Олександр Лукашенко розповів, як рятувати економіку Білорусі в умовах пандемії

«Влада має реагувати на питання, що безпосередньо впливають на економіку», – сказав Лукашенко

Економіка, а значить, життя людей, не тільки сьогодні, але і в майбутньому, – питання номер один для влади.

Про це заявив президент Білорусії Олександр Лукашенко на нараді про постачання нафти в республіку, повідомляє  БЕЛТА.

За словами Лукашенка,  в країні сформувалася відкрита економіка, і з цієї причини вона прямо залежить від подій, які розгортаються сьогодні у світі через коронавірус.

Лукашенко констатував, що іноді ці події розвиваються досить неоднозначно, тому уряд визначив, як влада  має реагувати на питання, що безпосередньо впливають на економіку. «Все має бути підпорядковано цьому  питанню», - підкреслив глава держави.

Щодо падіння цін на нафту, -  Лукашенко підкреслив, що в цій ситуації необхідно зорієнтуватися, пристосувати економіку і суспільство до того, щоб не зазнати втрат або зробити їх мінімальними. «Один з напрямків - нафтопереробка, закупка нафти. Особливо при цій волатильності (коливанні ринкових цін, - ред.)і досить низьких цінах на нафту», - сказав Лукашенко.

Нагадаємо, у Білорусі син померлої жінки, у якої був виявлений коронавірус, написав заяву в міліцію на президента країни Олександра Лукашенка.

2 квітня президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що з коронавірусом допомагають боротися прогулянки на свіжому повітрі, заняття спортом і вживання жирної їжі, зокрема вершкового масла.

Також ЗМІ повідомляли, що Білорусь просить в Росії допомоги в боротьбі з Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: