Білорусь закликали припинити футбольні змагання

Білорусь закликали припинити футбольні змагання
Лукашенко продовжує небезпечну гру
Прес-служба керманича Білорусі

Гра з вогнем у виконанні білорусів викликала занепокоєння всього футбольного світу

Міжнародна федерація асоціацій футболістів-професіоналів (FIFPro) закликала Білорусь припинити змагання на час пандемії коронавірусу SARS-CoV-2.

Генеральний секретар FIFPro Йонас Бер-Гоффман вважає "відверто незрозумілим", чому в умовах пандемії коронавирусу у Білорусі триває чемпіонат.

"Ми закликаємо до тих же заходів, що прийняті в усьому світі. Відверто незрозуміло, як можна продовжувати турнір в таких умовах. Здоровий глузд говорить про те, що повинні застосовуватися однакові стандарти, ми будемо домагатися цього", - заявив Бер-Гоффмана.

У FIFPro немає представництва в Білорусі, тому профспілка домагатиметься призупинення футбольного чемпіонату через міжнародні організації - ФІФА і УЄФА.

Нагадаємо, що під час пандемії коронавірусу Білорусь залишається єдиною країною в Європі, де тривають футбольні змагання. У Вищій лізі білоруської першості зіграні два тури, наступний має відбутися 3-5 квітня.

У Чемпіонаті цієї країни грає кілька десятків українських легіонерів і всі вони наражаються на небезпеки через безвідповідальну позицію місцевою влади.


 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: