Хвиля загадкових смертей у РФ: помер директор оборонного підприємства

Хвиля загадкових смертей у РФ: помер директор оборонного підприємства

Дмитро Конопльов із 2012 року керував Конструкторським бюро приладобудування імені академіка Шипунова

фото з відкритих джерел

Очільник конструкторського бюро помер під час сеансу ксенотерапії

У п'ятницю, 22 липня, у Москві помер керуючий директор «Конструкторського бюро приладобудування імені академіка Аркадія Шипунова» Дмитро Конопльов. Про це повідомив Telegram-канал Mash.

Конопльов помер під час процедури з кисневою маскою — він дихав ксеноном, щоб вилікувати головний біль і тривожний розлад.

Конопльов відчув себе погано під час сеансу ксенотерапії. Попри зусилля медиків, чоловік помер.

Медики досі не можуть встановити причини смерті.

Попередньою причиною смерті директора Тульського оборонного підприємства вказана гостра серцева недостатність.

Конопльову на момент смерті було 46 років.

Конопльов з квітня 2008 року обіймав посаду заступника голови Федерального агентства з постачання озброєння, військової, спеціальної техніки та матеріальних засобів. У липні 2012 року був призначений керівником ВАТ «Конструкторське бюро приладобудування імені академіка Шипунова».

Конструкторське бюро випускає для російської армії протитанкові ракетні комплекси «Корнет», «Квартет» та «Метіс»; комплекси ППО «Панцир-С1», «Каштан-М», «Тунгуска-М1»; ракетний комплекс «Гермес-А».

Нагадаємо, у РФ останнім часом спостерігається хвиля загадкових смертей чиновників. Так, у Росії загинув вже п’ятий топ-менеджер, пов’язаний з «Газпромом».

Також за загадкових обставин загинув співвласник російського стільникового оператора «А-мобаїл» Євген Палант та його дружина Ольга.

Раніше був знайдений із кулею в голові на кухні власної квартири в Красногорську Московської області полковник ФСБ у відставці Вадим Зимін, який носив ядерну валізку президентів Росії.

А в Одинцовському районі Москви поліція виявила мертвим Олексія Огарьова, який очолював компанію «Розозброєння» в часи приходу до влади Володимира Путіна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: