Мей зізналася, що знімала стрес через Brexit за допомогою віскі

Мей зізналася, що знімала стрес через Brexit за допомогою віскі
Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей 

Мей розповіла, що подолати всі труднощі переговорного процесу щодо Brexit їй допоміг чоловік Філіп

Прем'єр-міністр Британії Тереза Мей розповіла, що останні дні перед схваленням проекту угоди про вихід з ЄС були для неї дуже тяжкими.

Про це вона сказала в інтерв'ю Daily Mail.

Мей зізналася, що подолати всі труднощі переговорного процесу щодо Brexit їй допоміг чоловік Філіп, з яким вона у шлюбі вже 38 років.

«Він - моя скеля. Дуже важливо мати когось, хто підтримує тебе, не втягнутий в тонкощі політики, але дарує людську підтримку»,  - сказала вона.

За словами Мей, чоловік завжди підтримував її позицію щодо Brexit.

Після п’ятигодинного засідання уряду, на якому був затверджений проект угоди про вихід з ЄС, на прем’єрку в її офісі чекав чоловік.

«Це була досить важка пара днів. Коли я прийшла до квартири пізно в середу, близько 11 вечора, перше, що Філіп зробив, це налив мені віскі, валлійського віскі Penderyn, хоча скотч я також п’ю»,  - розповіла Мей.

Нагадаємо, британський міністр у справах Північної Ірландії Шейлеш Вара подав заяву про відставку через незгоду з угодою про вихід Великої Британії з Європейського союзу.

Новий міністром з питань Brexit став молодший міністр з питань охорони здоров’я Стівен Барклі.

Як повідомлялося, 14 листопада після бурхливих дебатів британський кабінет міністрів вирішив підтримати досягнуту раніше підсумкову угоду про вихід із ЄС.

Пізніше Єврокомісія оприлюднила протокол, погоджений представниками Великої Британії та ЄС у повному обсязі, який враховує особливості відносин між Ірландією та Північною Ірландією та містить гарантії, що за будь-яких умов між країнами не буде встановлено жорсткого кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: