У Британії призначений новий міністр з питань Brexit

У Британії призначений новий міністр з питань Brexit

Стівен Барклі замінить на посаді Домініка Рааба, який напередодні подав у відставку

У Великій Британії призначили нового міністра з питань Brexit - ним став молодший міністр з питань охорони здоров’я Стівен Барклі.

Про це повідомляє ВВС.

Барклі замінить на цій посаді Домініка Рааба, який напередодні подав у відставку через незгоду з умовами проекту угоди про вихід Британії з ЄС.

Зазначається, що Рааб став другим міністром з питань Brexit, який подав у відставку. У липні пішов у відставку попередній міністр Девід Девіс через незгоду із урядовою стратегією співпраці Британії з ЄС після Brexit.

Барклі - депутат парламенту Британії та підтримував кампанію Leave (за вихід з ЄС) на референдумі 2016 року. Він був міністром у департаменті охорони здоров'я.

Перед тим, як стати депутатом, Барклі працював адвокатом страхової компанії, а потім регулятором в Управлінні фінансових послуг. Він також працював в банку Barclays в якості керівника відділу протидії відмиванню грошей та санкцій.

Нагадаємо, Європейська комісія оприлюднила текст проекту угоди про вихід Великої Британії зі складу Європейського Союзу та Європейського співтовариства з атомної енергії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: