Єврокомісія оприлюднила майже 600 сторінок угоди щодо Brexit

Єврокомісія оприлюднила майже 600 сторінок угоди щодо Brexit

Текст узгоджений на рівні переговорників Лондона і Брюсселя

Європейська комісія оприлюднила текст проекту угоди про вихід Великої Британії зі складу Європейського Союзу та Європейського співтовариства з атомної енергії.

Текст на 585 сторінках розміщено на сайті Єврокомісії. У документі зазначено, що текст узгоджений на рівні переговорників Лондона і Брюсселя 14 листопада 2018 року.

У свою чергу глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що вже проінформував голову Європейської ради Дональда Туска про схвалення тексту угоди з боку Британії. За його словами, досягнутий рішучий прогрес в переговорах дозволяє перейти на наступний етап Brexit.

Нагадаємо, у середу ввечері кабінет міністрів Британії підтримав проект угоди про вихід Сполученого Королівства з Європейського союзу.

Напередодні ввечері повідомлялося, що у Великій Британії більше чотирьох годин триває засідання уряду щодо Brexit.

Нагадаємо, раніше представники Великої Британії та ЄС погодили проект тексту угоди про вихід Сполученого Королівства зі складу блоку після місяців переговорів.

Сполучене Королівство залишає ЄС 29 березня, проте угода про вихід має бути досягнута у найближчі тижні для того, щоб до березня її встигли схвалити британський та європейський парламенти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: