На порожні через коронавірус пляжі мексиканського курорту вторглися крокодили

На порожні через коронавірус пляжі мексиканського курорту вторглися крокодили

Крокодили окупували мексиканський пляж

Фото: twitter Alexandre L_B 

Крокодили осміліли і почали виповзати з лагуни

Крокодили  захопили порожні через пандемію коронавірусу пляжі мексиканського курорту Ла-Вентанілья, штат Оахака.

Про це повідомляє Fox News.

Курорт Ла-Вентанілья славиться своїми крокодилами, проте, зазвичай, вони ховаються в лагуні біля витоку річки Тонамека, а пляжі займають туристи. На початку квітня мексиканський уряд закрив усі пляжі в країні у з’язку з поширенням коронавірусної інфекції. Коли курорти спорожніли, рептилії осміліли і почали виповзати з лагуни. Днями на пляжі помітили п'ятьох великих особин.

У Мексиці зустрічаються гостроморді крокодили, які водяться також  у Флориді і на півночі Південної Америки. Як правило, їхня довжина не перевищує трьох-чотирьох метрів, проте в Пуерто-Ріко і в басейнах південноамериканських річок зустрічаються великі самці довжиною п'ять-шість метрів.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що у мексиканському місті Санта-Марія-Колотепек, штат Оахака, двометровий крокодил напав на сплячого на пляжі рибалку.

Зазначимо, у світі вже зареєстрували понад два мільйони випадків зараження коронавірусом, з них - понад пів мільйона одужали і 134 632 померли.

В Україні станом на 9 ранку 16 квітна лабораторно підтверджено 397 нових випадків захворювання на коронавірус, що стало новим антирекордом за час пандемії в країні. Серед нових пацієнтів з Covid-19 – 29 дітей та 104 медичних працівника. Одужали 43 людини, померли – 116. Також минулої доби із Covid-19 було госпіталізовано в Україні 87 осіб.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: