Стрілянина в школі РФ: росіяни знайшли «український слід»

Стрілянина в школі РФ: росіяни знайшли «український слід»
Внаслідок стрілянини у школі в Іжевську загинуло 13 людей
фото: російські ЗМІ

Спільнота RAMP нібито заявила про свою відповідальність за розстріл дітей у російському Іжевську

Російська пропаганда вже знайшла винних у стрілянині в школі у місті Іжевськ. Організація RAMP (Russian amoral murder portrait), яка веде канал у Telegram, присвячений шутингу, майже одразу після стрілянини заявила про свою відповідальність за цей злочин.

«RAMP бере на себе відповідальність за убитих в іжевській школі», – йдеться у повідомленні у Telegram організації.

Стрілянина в школі РФ: росіяни знайшли «український слід» фото 1

Наразі основний канал спільноти заблокований у Telegram, резервний канал під назвою RAMP 2.0, на якому і оприлюднено повідомлення, був створений нещодавно. 

Спільнота RAMP, як зазначають російські пропагандистські ЗМІ, нібито ще з вересня надсилала повідомлення про фальшиве мінування в школах по всій Росії та на Донбасі, щоразу нагадуючи про окуповані території України. 

Заяву організації про так званий «український слід» у цій події уже поширив у своєму Telegram-каналі російський пропагандист Володимир Соловйов. 

Стрілянина в школі РФ: росіяни знайшли «український слід» фото 2

Нагадаємо, сьогодні, 26 вересня, у російському місті Іжевськ сталася стрілянина в школі №88. Стрілянина почалася під час уроку.

Нападником був 34-річний місцевий мешканець Артем Казанцев. Він був випускником цієї школи. Наразі відомо про 13 загиблих внаслідок атаки, значна частина з них – діти. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: