Вибух в Магнітогорську: ЗМІ оприлюднили цікаву деталь

Вибух в Магнітогорську: ЗМІ оприлюднили цікаву деталь

На місці вибуху був присутній комплекс перешкод «Пелена»

До міста був перекинутий наземний комплекс перешкод

1 січня до Магнітогорську (місто в Челябінській області Росії) був перекинутий наземний комплекс загальних перешкод «Пелена», призначений для захисту від радіокерованих вибухових пристроїв, захисту технічної інформації і для блокування мобільного зв'язку. Про це повідомляє видання «Російська Преса» з посиланням на високопоставлене джерело в силових структурах.

«Які саме завдання стояли перед фахівцями, які керують даними комплексом, «Російська Преса» поки не знає, але присутність такого серйозного обладнання на об'єкті лише підтверджує версії, що події, що відбулися 31.12.2018 та 01.01.2019, не є вибухом побутового газу», - пише видання в своєму Telegram-каналі.

Інших подробиць видання не наводить.

Нагадаємо, в результаті вибуху 31 грудня в житловому будинку в Магнітогорську загинули 39 осіб. Слідчий комітет РФ, який займається розслідуванням того, що сталося, поки не озвучив основну версію події, а також не оприлюднив жодних подробиць. Було озвучено лише, що слідів вибухових речовин при розборі завалів будинку не виявлено.

Наступного дня, ввечері 1 січня, приблизно у 3 кілометрах від будинку, у якому від вибуху газу обвалився під’їзд, вибухнула маршрутка. 

Джерела російського видання Znak.com у ФСБ Росії в Москві підтверджують версію про теракт у  Магнітогорську.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: