Російські літаки скидають бомби на голови громадян РФ: названо причину вибуху в Бєлгороді

Російські літаки скидають бомби на голови громадян РФ: названо причину вибуху в Бєлгороді
Наслідки вибуху в Бєлгороді
фото: Telegram / «Жесть Белгород»

Унаслідок події постраждали дві жінки

У російському місті Бєлгород стався потужний вибух, унаслідок якого на одній із вулиць утворилася величезна воронка. Причиною інциденту став позаштатний схід боєприпасу з російського літака Су-34. Про це заявило міністерство оборони РФ, пише телеграм-канал «Раніше всіх. Ну майже».

«Увечері 20 квітня під час виконання польоту літака Су-34 ВКС над містом Білгород відбувся позаштатний сход авіаційного боєприпасу», – йдеться в повідомленні відомства.

Зазначається, що за даним фактом вже проводиться розсілдування. У результаті інциденту пошкоджено житлові будівлі. Загиблих немає.

Мер міста повідомив, що внаслідок події постраждали дві жінки. Одну в стані середнього ступеня тяжкості госпіталізували із черепно-мозковою травмою. Друга від госпіталізації відмовилася, необхідну допомогу їй надали на місці.

Нагадаємо, що вибух у російському Бєлгороді спричинив величезну вирву радіусом 20 метрів.

За словами місцевої влади, є пошкодження вікон у багатоквартирному будинку, вибуховою хвилею пошкодило кілька припаркованих автомобілів та повалило стовпи лінії електропередачі.

До слова, раніше в російському місті Бєлгород, а також у Бєлгородському районі після вибухів сталися пожежі нібито на цивільних об'єктах. Соцмережі поширили відео загоряння, яке, за даними російських джерел, виникло внаслідок удару українського безпілотника. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: