Влада Курської області РФ заявила про атаку дронів: знеструмлено село (відео)

Влада Курської області РФ заявила про атаку дронів: знеструмлено село (відео)
Жителі Курської області РФ зафіксували момент вибуху
фото: скриншот відео

В РФ сталася чергова «бововна»

Курську область РФ нібито атаковано дроном. Унаслідок скидання боєприпасу на підстанцію жителі села Гоголівка лишилися без світла. Пізніше стало відомо, ніби біля Курська збито декілька укарїнських безпілотників. Про це повідомив губернатор області Роман Старовойт у Telegram.

За його словами, український безпілотник скинув боєприпас на електричну підстанцію, через що і відбулося знеструмлення населення.

У соцмережах уже поширилися відео, на яких видно момент вибуху та чути гучний звук.

«Чергова атака на мирних жителів з боку України. Село Гоголівка Суджанського району знеструмлено внаслідок скидання на підстанцію боєприпасу з безпілотника. Жителі населеного пункту залишилися без світла», – написав він. 

Оновлено о 2:07

Згодом губернатор повідомив про збиття безпілотників біля Курська.

«Сьогодні (2 червня – «Главком») вночі поруч із Курськом системою ППО збито кілька українських безпілотників», – заявив Старовойт.

Нагадаємо, 16 травня росіяни заявляли про нібито атаку безпілотника на будівлі управління ФСБ у Курській області. Внаслідок чого п'ятеро російських прикордонників поранено. 

До слова, у ніч на 1 червня на Бєлгородщині сталася чергова «бавовна»: було обстріляно місто Шебекіно. Губернатор області повідомив про двох постраждалих.

Читайте також: Палають будинки, розбиті авто: фото наслідків «бавовни» на Білгородщині

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: