ЗМІ звинуватили главу міноборони Британії у «змові» проти Мей

ЗМІ звинуватили главу міноборони Британії у «змові» проти Мей
Міністр оборони Великобританії Гевін Вільямсон

Джерело The Times стверджує, що Вільямсон хвалився своїми планами усунути інших конкурентів, які претендують на крісло прем'єр-міністра

Главу Міноборони Великобританії Гевіна Вільямсона звинуватили в тому, що він почав кампанію проти прем'єр-міністра Терези Мей.

Про це повідомило видання The Times.

За інформацією газети, «змова» Вільямсона була викрита після того, як один з відвідувачів ресторану в готелі Beaumont підслухав розмову міністра і його друзів під час обіду в закладі.

За даними співрозмовника видання, це сталося 18 грудня - всього через п'ять днів після того, як провалилася спроба винести Мей вотум недовіри через переговори з ЄС по Brexit.

Джерело The Times стверджує, що Вільямсон хвалився своїми планами усунути інших конкурентів, які претендують на крісло прем'єр-міністра, зокрема міністра внутрішніх справ Британії Саджида Джавіда і міністра закордонних справ Джеремі Ганта. 

Джерело, близьке до Вільямсона, у бесіді із The Times припустило, що проти глави Міноборони розгорнули «наклепницьку кампанію». Він додав, що Вільямсон має «нульові лідерські амбіції» і хотів би залишитися главою міноборони ще як мінімум два роки, щоб простежити за програмою модернізації обороноздатності Великобританії.

Раніше повідомлялося, що лідер опозиційної Лейбористської партії Джеремі Корбін під час суперечки з Мей назвав її «дурною жінкою».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: