Андрій Павловський Громадський діяч, експерт з питань соціальної політики

Злидні в розстрочку від прем'єра Гройсмана

Володимир Гройсман

Прем’єр Гройсман потурбувався про українців, які живуть за межею бідності.

Ви думаєте, він підвищив мінімальну зарплату чи хоча б зупинив інфляцію? Ще чого! Його милість полягає… у дозволі платити за комунальні послуги в розстрочку!

А раніше було як? За прем’єрства Юлії Тимошенко люди купляли у розстрочку авто, квартири, меблі. Комусь вдалося вирватися з бідності, поставити на ноги дітей, дати якісну освіту. А тепер треба в розстрочку за квартиру платити. Ми ж не жадібні та дуже поважаємо нашу еліту, олігархів, комунальних монополістів з оточення президента Порошенка. Що далі? Скажуть: продай меблі, спи на підлозі? А що, це лікує остеохондроз та обивательський потяг до комфорту, неприйнятний в умовах війни.

А далі? Продай авто, ходи пішки – корисно для здоров’я, екології та офшорних патріотів? Володарів опалення, електро- і водопостачання. Імператорів корпорацій, в яких на одного двірника приходиться два менеджери з бухгалтером, який веде подвійну бухгалтерію.

А якщо з нинішніми зарплатами і пенсіями люди не потягнуть розстрочку? Нам запропонують кредити під 30% річних під заставу квартири, щоб платити за квартиру?

Можуть піти ще далі. Гройсман запитає: «Як це ви з двома нирками кажете, що нема грошей на сплату комуналки?»…

Злості на них не вистачає. Залишається сміятися. Поки сміх податком на розкіш не обклали.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: