Віктор Балога Народний депутат України

Росія вже почала отримувати поступки від світу

ПАРЄ

Відсутність реформ, корупція, брак демократії в Україні наближають той день, коли з Російської Федерації не просто знімуть санкції, а й приймуть її бачення щодо розподілу сфер впливу у світі

За останній час Росія не зробила жодних поступок ні в питанні України, ні в питанні Сирії. Але вже отримує поступки від світу. Маю на увазі можливе повернення російської делегації до ПАРЄ.

Не відкидаю те, що Москва має потужне лобі в Європі. Але в цьому «успіху» є і внесок України. Відсутність реформ, корупція, брак демократії наближають той день, коли з Російської Федерації не просто знімуть санкції, а й приймуть її бачення щодо розподілу сфер впливу у світі. І не сумнівайтеся, що Кремль «для наведення порядку» попросить віддати йому бідну і корумповану Україну, а Європа на це з радістю погодиться.

Це, звичайно, крайній сценарій, але ще два роки тому виглядало фантастикою, що після збитого «Боїнга» Росії хтось подасть руку у світі. Так само, як і, напевно, мало хто вірив, що нова українська влада продовжить дерибанити країну не гірше за попередників.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: