Ірина Геращенко Народна депутатка України

Сутички у центрі столиці. Відповідальність мають нести «Самопоміч» та «Батьківщина»

Соромно, що депутат, який має своїх малих дітей, який ще вчора очолював ключовий парламентський комітет, сьогодні перетворюється на бойовика

Якими ж покидьками потрібно бути, аби топтатися по місцю, де лежали наші поранені і вбиті. Лезгинка і камаринская на кістках... просто негідники. 
Якими ж покидьками треба бути, аби жбурляти шашки у ВР, коли там традиційна дитяча щоп'ятнична екскурсія. І захоплювати магазини солодощів чи Палац, коли там повно дітей і проходить свято Миколая. Це тероризм, це реальна небезпека життю і здоров'ю пересічних українців, українських дітей . Це має отримати публічне засудження парламенту. Це повинно отримати реакцію «Самопомочі», чиї депутати перетворилися на бойовиків, і «Батьківщини», чиї депутати взяли агресивного апартида на поруки. Ви взяли на поруки людину, яка готова ризикувати життям українських дітей, і це тепер ваша політична відповідальність! Може, хтось високоморальний покається завтра на погоджувальній? 

Соромно, що депутат, який має своїх малих дітей, який ще вчора очолював ключовий парламентський комітет, сьогодні перетворюється на бойовика. Так захоплювали приміщення в Криму і на Донбасі, й плювали на безпеку простих громадян. Так Путін говорив, що попереду поставимо жінок і дітей. Українських. Це потрібно негайно зупинити. Дно.
Р. S. Агресія в Києві проти України відбувається в той час, коли на фронті ми бачимо небезпечні маневри росіян, відкликання росіян з СЦКК, що свідчить про посилення рівня загроз.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: