Павло Подобєд Історик

Боротьба з коронавірусом: Зеленський призначив російського куратора для Херсонщини

Куратором над Херсонщиною поставили росіянина Вадіма Новинського (ліворуч), через якого Москва роками прокачувала гроші на мережу РПЦ в Україні

«Може попросимо Медведчука про кураторство над СБУ і СЗР? Гулять так гулять!»

Отже, Зеленський попросив олігархів... ні, не відмовитись від претензій по Приватбанку заради нового траншу МФВ... попросив «допомогти на місцях» в боротьбі з коронавірусом. Для цього екс-комік призначив «кураторів» над конкретними областями.

Куратором над Херсонщиною поставили росіянина Вадіма Новинського, через якого Москва роками прокачувала гроші на мережу РПЦ в Україні. Новінський одержав українське громадянство від збіглого в Ростов Януковича.

Чим ще відомий новий куратор від Козака... тьху... від Єрмака чи від Зеленського? Колишній регіонал, народний депутат, один із лідерів партії «Опозиційний блок». Він власник двох суднобудівних заводів: в Херсоні та Миколаєві.

Як повідомляє Дементій Білий (Дементий Белый) - бізнес Новинського заборгував Херсону величезні суми за несплату податку на землю.

Замість того, щоб змусити росіян платити податки в Україні... Зеленський просить Новинського (читай Москву) про кураторство над областю, що межує з тимчасово окупованою АР Крим. Може попросимо Медведчука про кураторство над СБУ і СЗР? Гулять так гулять!

«Гірше не буде», - казали вони.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: