Сергій Таран Політолог

Країні потрібна партія анархо-ідіотів

Їх вже багато.

Їх вже багато. Вони кожного разу захищають спійманих за руку відвертих негідників – водія BMW, який п’яний ганяв нічним містом («бо він злякався, а поліція діяла дуже жорстоко..»), ректора, який давав хабара («бо це підстава…»), провокаторів, які під час війни збирають «третій майдан» («бо то патріоти…»). Сама ідея чогось цілісного державного гнітить їх до глибини кісток, і вони в тумані лівацької істерики ніколи і нікому не вірять... Руйнація – їх стихія. Це їх у більшовицьких колах називали «корисними ідіотами», бо руйнуючи власні країни, вони працювали на користь російського більшовизму.

Анархо-ідіоти не вміють думати, але встряючи у здавалося б безнадійні дискусії, вони «колять» аудиторію – нехай не на рівні частини, але свої 5% точно збирають. Єдина проблема анархо-ідіотів є в тому, що самі вони геть не здатні будь-що робити, в тому числі і організуватися у партію. А так би точно були у парламенті, - не розпорошеними депутатами, а цілою фракцією.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: