Олександр Карпюк Бізнесмен та волонтер

Вибухи у Росії. Кремль не знає, що робити

Пєсков наляканий українськими успіхами на фронті
фото з відкритих джерел

Стратегічні об'єкти РФ щоразу зазнають ударів БПЛА, інфрастуктурні та енергетичні об'єкти горять, і це лише початок!

Пєсков: «Не може бути жодного мирного плану України, який не враховує сьогоднішніх реалій із входженням до складу РФ нових регіонів».

Ось у чому кремлівські утирки гарні, то це в упокореному небажанні виходити з власного світобачення, сформованого ними ж. Де російська армія – друга армія в світі, де Кадиров узяв Київ за три дні, де в армії на передовій воюють Т-14 «Армата» і СУ-57, а ППО збиває всі ракети Хаймарса.

У вас закінчуються боєприпаси і ви формуєте ВПК з Іраном блд. Іраном! Ваші хвалені ракети б'ють по мирних містах, тому що проти військових об'єктів вони малоефективні! Ви щоб хоч якось просуватися, кидаєте вперед ненавчених мобиків та зеків, під прикриттям арти, яка часто накриває свої штурмові групи, яких у перехопленнях називаєте «іграшками» та «одноразовими»! Ваші стратегічні об'єкти щоразу зазнають ударів БПЛА, інфрастуктурні та енергетичні об'єкти горять, і це лише початок!

Ми скрізь. Ми формуємо досвід та алгоритми вашого системного знищення. Назавжди. І свою ефективність за малих ресурсів ми вже довели.

Коли у вас почне злітати в повітря нафто та газовидобуток у Сибіру. Коли ваші трубопроводи нічим навіть буде полагодити, тому що ви банально не виробляєте необхідного обладнання, компресорів, турбін та іншого. Коли ваші ядерні об'єкти будуть проаналізовані та розроблені плани диверсій на випадок «тактичного ядерного удару заради примусу до миру». Коли на дно піде ще кілька ракетоносців. Тоді ви зрозумієте, що тоді Україна тільки-но починала, а ви проігнорували ці знаки в гордині своїх корупціонерів. Тих самих, які готові знищити в цій марній війні сотні тисяч росіян, аби залишитися біля керма і далі жувати на відкатах у бідній країні.

Чоловіче тіло з побоями і силою-силенною ножових ран, слід підошв на роздертому череві, і п'яні чоловіки в цивільних куртках з шевронами «Вагнер». Кавказці дивляться на росіян як на зброд. І злидні, сміттєве свавілля і безправ'я. Ця країна боїться. Ми бачили її справжнє обличчя. Вулиці негазифікованих, вбогих міст – продовження стічних канав, а канави заповнені кров'ю, і, коли стоки будуть остаточно забиті, вся ця мерзота почне тонути, коли бруд похоті і вбивств, що скупчився, спінеться до пояса, всі «мывнеполотики» і «мыневыбиралипутина» заволають: «Врятуй нас!»

Ну, а ми прошепотімо... «НІ!»

Читайте також: Андрій Шкіль: Тотальна капітуляція Росії – єдиний сценарій для перемовин
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: