Соратники Саакашвілі наступили на ті ж само граблі

Протест у центрі Києва
Фото: Twitter

Повторилася ситуація із безглуздим і навіть тупим штурмом Жовтневого палацу наприкінці минулого року.

Не було жодної потреби розбирати ці конструкції навіть, якщо вони були б найбільш потворними у світі. Адже вони не завадили провести малочисельних захід, а їхнім лидерам виголосоли свої промови.

Не розумію екстазу цих аборигенів, котрих транлює в прямий телеефір один з телеканалів. Не розумію екстазу ведучих та журналістів. Адже інсталяція по контуру нагадувала Крим. Також тут була виставка присвячена рейду Петра Болбачана, внаслідок якої українська армія у 1918-му звільнила півострів від більшовиків.

Соратники Саакашвілі наплювали і на Крим, на кримських татар, на їхню історію. РПС вкотре підіграв Володимру Путіну. Саме для нього вони розчистили Майдан він антипутінської інсталяції. Це не бойкот виборів у Криму, а їхнія легалізація. Саратники Саакашвілі вислови незгоду з тим, що Крим - це Україна. Виходить, заради цього і скликався мітинг

І останнє, безглузде руйнована антипутінської інсталяція немає жодного стосунку до боротьби з владою. Це тупість і вандалізм!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: