Справа Рубана: чому непоміченими залишилися заяви нардепів про мирні акції зі зброєю

Фактор Віктора Медведчука в історії з арсеналом Володимира Рубана не обговорив лише лінивий.

Водночас, у тіні Віктора Мадведчука якось загубилася ціла група соратників львівського мера та лідера партії «Сомопоміч» Андрія Садового.

Чомусь непоміченими залишилися заяви Єгора Соболєва та Семена Семнченка про те, що не буде мирних акцій і що у людей є зброя. Чомусь не звертають уваги на затримання пікетинків зі зброєю. А вилучення гранат під час демонатажу наметового містечка під Радою вже сприймається як дрібниця.

Якщо подивитися на «Офіцерський корпус» то в керівництві можна побачити волонтерку, котра на виборах ОТГ балотувалася від партії «Самопоміч», Аллу Борисенко. На її ФБ-сторінці багато фото з Володимиром Рубаном.

Разом з Надіє Савченко, котра готова взяти на поруку «справжнього офіцера» Володимира Рубана, Алла Борисенко організувала пікети матерів полонених під Адміністрацією Президента та Верховною Радою. Савченко та Борисенко підбурювали матерів до голодування. Правда, чомусь вони не проводили таких акцій під посольством Російської федерації, що виглядало б більш логічно.

В одному з інтерв'ю Алли Борисенко вичитав, що завдяки її команді «676 бійців повернулося додому з російського полону». Загалом, за даними СБУ, за весь час вдалося знайти та звільнити понад 3000 осіб. Виходить, що волонтерка з Тернополя звільнила чи не кожного четвертого українського вояка?!!. Вражаюча цифра аби бути правдою.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: