Юрій Луканов Журналіст

Чи проголосує «Слуга народу» за антиукраїнські законопроекти Новинського?

Вадим Новинський

Офіс Зеленського не розуміє, що росіянам і їхнім прихильникам в Україні вірити не можна

«Сука православная» Вадим Новинський накидав цілу купу законопроектів, які де-факто означають капітуляцію України. Ви скажете, що це ж Новинський, а не «Слуга народу». Так я пам'ятаю, що секретар РНБО Олександр Данилюк заявляв, що Україна може виконати мінські угоди в односторонньому порядку. Якщо зважити, що СН непритомно голосує невідомо за що, то де гарантія, що вони не проголосують і за це? 

Та й історія з полоненими, коли росіяни зробили вкид, наші високпосадовці повелися, навіть той же Данилюк поїхав до аеропорту, свідчить про те, що навколо цього готується спецоперація, зокрема, щоб виманити у нас того єдиного свідка БУК, якого викрала наша СБУ. Здається, офіс Зеленського тупо не розуміє, що росіянам вірити не можна, що Путін брехун і розводила, і готові повестися на це. 

Нижче список законопроєктів від Новинського. 

  • Проєкт Закону про недопущення кримінальної переслідування, притягнення до кримінальної відповідальності та покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської області.
  • Проєкт Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України ( щодо створення та функціонування вільної економічної зони «Донбас»
  • Проєкт Закону про особливості управління окремими територіями Донецької та Луганської області
  • Проєкт Закону про мови в Україні
  • Проєкт закону про прийняття заходів щодо відновлення банківської системи та грошових переказів в окремих районах Луганської та Донецької області.
  • Проєкт Постанови про відновлення соціально-економічних зав’язків в окремих районах Донецької та Луганської області з метою захисту прав і свобод громадян Украйни, що проживають на цих територіях.
  • Проєкт Закону про надання допомоги в окремих районах Донецької та Луганської області.
  • Проєкт Постанови про звернення ВР до президента України щодо «зняття блокади Донбасу» - припинення економічної, енергетичної та транспортної блокади.
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: