Кривава ДТП у Кривому Розі: водія Mazda арештували на два місяці

Кривава ДТП у Кривому Розі: водія Mazda арештували на два місяці

Адвокат водія попросив суддю зробити засідання закритим, тому що чоловік не хоче розголошувати подробиці свого стану здоров'я

Водієві Mazda, якого звинувачують у скоєнні смертельного ДТП в Кривому Розі, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів без права внесення застави, тобто до 13 червня включно.

Про це повідомила прес-секретар поліції Дніпропетровської області Анна Старчевська.

«Взяли під варту строком на 60 днів, без права внесення застави», - повідомила Старчевська.

Таким чином суд задовольнив прохання прокурорів.

Засідання проводилося 20 квітня одразу у двох судах у зв’язку з погіршенням стану здоров’я водія Mazda, якого напередодні госпіталізували із загостренням хвороби.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що у чоловіка онкозахворювання.

Чоловіка у супроводі конвою і поліції доставили в Саксаганський суд, де згодом налагодили відеозв'язок з Бабушкінським судом Дніпра.

Адвокат водія Юрій Малиця попросив суддю зробити засідання закритим, тому що чоловік не хоче розголошувати подробиці свого стану здоров'я і суддя Дмитро Яковлєв задовольнив його прохання.

Надалі засідання проводилося у закритому режимі.

Як відомо, у Кривому Розі близько 6 години ранку у вівторок, 17 квітня, на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО сталося зіткнення маршрутки, автомобіля «Мазда» і автобуса, який перевозив співробітників «Арселор Міттал».

За попередніми даними, всі учасники ДТП рухалися на жовтий мигаючий сигнал світлофора.

У поліції повідомили, що внаслідок ДТП загинули восьмеро людей, понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, серед них четверо у вкрай важкому стані. Згодом у лікарні помер ще один чоловік. Постраждали близько 20 людей.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали водія автомобіля «Мазда», який, за попередніми даними, не пропустив маршрутку, внаслідок чого сталася ДТП. Чоловіку вже повідомили про підозру. Він знаходиться у лікарні під конвоєм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: