ДТП у Кривому Розі: водію «Мазди» стало зле у суді (фото)

ДТП у Кривому Розі: водію «Мазди» стало зле у суді (фото)
Підозрюваний у вчиненні смертельної ДТП у суді, 20 квітня
Фото: 34.ua

Суддя дозволив підозрюваному давати свідчення в закритому режимі

У п’ятницю, 20 квітня, водія «Мазди», якого підозрюють у вчиненні смертельної ДТП у Кривому Розі, доставили у Саксаганський суд в супроводі конвою і поліції особливого призначення для обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляє 1tv.kr.ua.

Засідання суду проходить у форматі відеозв'язку між Саксаганським районним судом Кривого Рогу і Бабушкінським районним судом Дніпра.

Як повідомляє 34.ua, під час засідання підозрюваний поскаржився на погіршення самопочуття. Йому надали допомогу медики.

Сторона захисту попросила проводити засідання в закритому режимі і не допускати на нього журналістів. За словами адвоката, головний аргумент - будуть розголошуватися дані про захворювання його підзахисного.

Суддя частково задовольнив клопотання сторони захисту і дозволив водієві «Мазди» давати свідчення в закритому режимі.

Нагадаємо, запобіжний захід водію «Мазди» збиралися обрати у четвер, 19 квітня. Але судове засідання не відбулося через самопочуття підозрюваного. У нього онкозахворювання на четвертій стадії, і після ДТП чоловік перебуває у лікарні.

Як відомо, у Кривому Розі близько 6 години ранку у вівторок, 17 квітня, на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО сталося зіткнення маршрутки, автомобіля «Мазда» і автобуса, який перевозив співробітників «Арселор Міттал».

За попередніми даними, всі учасники ДТП рухалися на жовтий мигаючий сигнал світлофора.

У поліції повідомили, що внаслідок ДТП загинули восьмеро людей, понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, серед них четверо у вкрай важкому стані. Згодом у лікарні помер ще один чоловік. Постраждали близько 20 людей.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали водія автомобіля «Мазда», який, за попередніми даними, не пропустив маршрутку, внаслідок чого сталася ДТП. Чоловіку вже повідомили про підозру. Він знаходиться у лікарні під конвоєм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: