Поліція затримала запоріжанина, який ховав наркотики на могилах

Поліція затримала запоріжанина, який ховав наркотики на могилах
Чоловік робив закладки на могилах
Фото: zp.npu.gov.ua

Чоловік встиг зробити закладки і сфотографувати, де вони заховані

Бійці батальйону патрульної служби особливого призначення «Скіф» під час патрулювання виявили на кладовищі у Запоріжжі чоловіка, які копирсався біля могил, фотографував їх. Спецпризначенці припустили, що він робить закладки та передає координати схованок майбутнім покупцям. Про це ідеться у повідомленні пресслужби поліції області.

Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив працівникам поліції, що вже встиг зробити закладки і сфотографувати, де вони заховані, на свій телефон. Усього поліцейські вилучили 39 згортків з наркотичною речовиною (за попередніми даними «сіль», «метадон»).

Крім того, встановлено, що пересувався вказаний громадянин на автомобілі «Geely» під керуванням 41-річного місцевого мешканця.

Працівник поліції також оглянули помешкання чоловіка та виявили там 20 згортків «солі» і зіп-пакет канабісу, а також засоби для вживання наркотиків.

Усе вилучене скеровано на експертизу до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Наразі вирішується питання щодо остаточної правової кваліфікації скоєного кримінального правопорушення, а також питання накладення арешту на вилучене майно.

Раніше у місті Борщів Тернопільської області в морзі переплутали тіла покійниць через те, що ті були в однакових чорних целофанових пакетах.

До слова, у Росії відбувся чемпіонат зі швидкісного викопування могил (відео).

Згодом стало відомо, що після чемпіонату з копання могил у Росії хочуть провести забіг із трунами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: