Бойовики обстріляли українських військових біля Авдіївки, Водяного та Славного

Бойовики обстріляли українських військових біля Авдіївки, Водяного та Славного

Бойовики чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі

Один український військовий зазнав поранення

Станом на 17.00 неділі, 17 травня, російські окупаційні війська чотири рази обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Один український військовий зазнав поранення.

Про це у Fаcebook повідомляє пресцентр штабу ООС.

 «Сьогодні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, БпЛА, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю», – зазначається у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Авдіївки противник двічі вів вогонь по наших позиціях з мінометів 82-го калібру, випустивши 22 міни, а також автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Водяне ворог застосовував БпЛА для скидання пострілів ВОГ-17, а оборонців Славного обстріляв з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил.

Нагадаємо, сьогодні, 17 травня, від початку доби станом на 12.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил на підступах до Авдіївки російсько-окупаційні війська двічі відкривали вогонь

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: