Донецька ОДА просить РНБО переглянути заблоковане через карантин міжміське автобусне сполучення

Донецька ОДА просить РНБО переглянути заблоковане через карантин міжміське автобусне сполучення
Кабінет міністрів з 18 березня призупинив усі міжміські пасажирські перевезення по Україні

Очільник Донеччини скаржиться, що люди не можуть доїхати на роботу, якщо у них не має приватного транспорту

Голова Донецької ОДА Павло Кириленко розповів, що громадський транспорт у регіоні працює в штатному режимі, проте є проблема з міжміським сполученням, яке закрите.

Про це Кириленко заявив в інтерв’ю «Главкому.

«У нас багато міст, які розташовані поряд одне з одним, наприклад, Слов’янськ і Краматорськ. Людина не може доїхати, якщо не має приватного транспорту. Аби вирішити цю проблему ми надали свої пропозиції до РНБО, аби внести певні зміни в ситуацію з міжміськими перевезеннями», - зазначив очільник Донеччини.

За його словами, це також стосується питання доставки працівників на вугільні підприємства тому, що вони усі знаходяться поза межами міст.

Чиновник також прокоментував інформацію про зростання цін в магазинах в Донецькій області.

«Журналісти підняли питання зростання ці на гречку. Мовляв, за два дні її вартість піднялася на 5 гривень за 1 кг. На ці питання мені мають дати відповіді голови місцевих райдержадміністрацій, міські голови, очільники територіальних громад. До цього дня такої проблеми взагалі не було. Якщо зараз приватний бізнес на цьому починає спекулювати, ми будемо знаходити правильні рішення», - резюмував Кириленко.

Як повідомлялося, на території України до 3 квітня запроваджено карантин з метою запобігання поширенню коронавірусу.

Кабінет міністрів з 12:00 18 березня заборонив роботу метрополітенів, призупинив усі міжміські пасажирські перевезення по Україні та обмежив міські перевезення до 10 осіб в один транспортний засіб.

З 17 березня Україна закрила пункти пропуску через державний кордон для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення на два тижні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: