Мер Славутича розповів про бої за місто

Мер Славутича розповів про бої за місто
Славутич від перших днів російського вторгнення перебуває в оточенні ворога
фото з відкритих джерел

Юрій Фомічев спростував інформацію про те, що втік зі Славутича

Міський голова Славутича Юрій Фомічев розповів про бої за місто, які тривали 25 березня. З його слів, було важко. Захисники населеного пункту тримають оборону мужньо і самовіддано.

«На жаль, маємо загиблих. Кількість і хто саме – уточнюється», – повідомив Фомічев.

Також мер спростував інформацію, що втік з міста. Найголовніші завдання, зі слів Фомічева, це оборона та забезпечення людей гуманітарною допомогою. 26 березня продовжать роботу кол-центр гуманітарного штабу. Він намагатиметься прийняти якомога більше заяв.

Нагадаємо, Славутич від перших днів російського вторгнення перебуває в оточенні ворога. 23 березня російські війська підійшли до Славутича та намагаються захопити місто.

Раніще міський голова Юрій Фомічев нагадував, що Ставутич ізольований: «Жодних коридорів із міста немає і виїзд із міста неможливий. Так само важка ситуація із підвозом продуктів і гуманітарної допомоги, зараз ми відрізані».

Нагадаємо, після початку активних бойових дій в районі Києва керівництво «Енергоатома» було вивезене зі столиці в Хмельницьку область. Про це повідомило джерело «Главкому» в «Енергоатомі».

Втім, частина керівництва під час евакуації просто зникла. Йдеться у першу чергу про громадянина Німеччини віцепрезидента «Енергоатома» Гартмута Якоба. Через кілька днів після зникнення Якоб з’явився на батьківщині.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: